Tidligere i dag var det Dansk Jernbaneforbund der skulle ind til deres første forhandlingerne, fedt se den store opbakning fra deres egne og de forskellige forbund 💪👊👍.
Byggegruppen 3F har kæmpet/forhandlet længe med deres modpart Dansk Byggeri og er nu endt i forligsen, Michelle (Malernes Fagforening) og Maler Ungdom Sjælland-København er tilstede inde foran Forligsinstitutionen🚩samme med en masse andre forbund. Gerd og Rikke fra Malernes fællesklub og Jesper Faber(Malernes Fagforening) er ude foran TEKNIQ Arbejdsgiverne for at bakke Blik- og Rørarbejderforbundet op, så de kan lande en overenskomst som deres medlemmer kan sig ja til🚩. Det samme ønske har vi også i Malerforbundet , at kunne forhandle en overenskomst. Vores modpart har valgt at gå i flyverskjul, bag CO-industri forlig og undskylder sig med, at det er Dansk Arbejdsgiverforening der har mandat belagt med dit, dut og dat.
Ergo er decentrale forhandlinger en saga blot.
Jeg tror og håber, at alle medlemmer rundt i de forskellige forbund, ikke stemmer ja til nogle overenskomster før vi alle er i land.
Mvh
Formand
Jimi Pedersen
Malernes Fagforening Storkøbenhavn