IMG_5570

 

 

 

 

 

 

 

 

I øjeblikket males der for fuldt tryk i værelserne på det prisbelønnede Avenue Hotel på Frederiksberg, men bag den blankpolerede og overenskomstdækkede facade gemmer sig en hemmelighed. Hotellets manager, har nemlig besluttet at indleje underbetalte polske malere gennem den konfliktramte virksomhed, Utzon Entreprise ApS.

Fagforeningen har erfaret at Utzon Entreprise tager en vanvittigt lav pris for at udleje polske håndværkere, derfor er det et faktum, at de bliver groft underbetalt. Fagforeningen har gentagne gange i de forløbne dage præsenteret en bred vifte af mulige løsninger for hotellets manager, men uden resultat.

”Vi føler at hotellets ledelse forsøger at trække sagen i langdrag, og vi er overbevidste om at et af de løsningsforslag vi er kommet med, ikke bliver ført ud i livet gennem dialog. Derfor har vi besluttet at håndhæve sympatikonflikten. Vi havde forventet, at et prisbelønnet hotel der har overenskomstdækket alle deres danske ansatte også ville føle en forpligtigelse overfor de indlejede polske malere.” udtaler fagforeningen.

Yderligere oplysninger,

Jesper Carl, faglig konsulent Malerforbundet tlf: 40 49 25 90

Jimi Pedersen, faglig sekretær Malernes Fagforening tlf: 40 42 51 96

Opdateret torsdag den 17/01-2012